<$

Flickr Seçmeleri

  • Matteo 06
  • Sleep
  • Darkroom & Backroom

  • Roger
  • E. E.
  • Dannial
- <$İçimdeki Ayıfont>

<$


CACHORRO
Fazlasıyla detaylı bilgi için önceden yazmış oldugum gönderi yeterli olacaktır sanırım. Okumak için buraya tıklamanız yeterli.

DOKUZ
İstanbul'un sakin mahallelerinden birinde vahşi bir cinayet işlenir. Cesedi bulunan kadının kimliği tam olarak anlaşılamaz, fakat polisin eline kadının çıplak görüntülerinin yer aldığı video görüntüler geçmiştir. Polis, mahalle sakinlerini olayla bağlantılı olarak sorgulamaya başlar.

Son dönemin en ilginç yapımlarından biri olan Dokuz, dijital kamerayla çekildi ve 21. İstanbul Film Festivali'nde, En İyi Film ödülünü alıp, Serra Yılmaz'a da En İyi Kadın Oyuncu ödülü kazandırdı.

FLAWLESS
Homofobik bir adam, eşcinsel komşusunun yardımına muhtaç kalırsa ne olur? Emekli güvenlik görevlisi Walt'ın, bir grup hırsızı kovalarken geçirdiği bir kaza sonucu, ses telleri zedelenir ve konuşma yeteneğini kaybeder. Terapisinin bir parçası olarak şarkı söyleme dersleri de alması gerekir ama ona bu konuda yardımcı olabilecek tek kişi, eşcinsel komşusu Rusty'dir.Homofobik Walt'ın ezelden beri hiç hoşlanmadığı Rusty'le girmek zorunda kaldığı zorunlu diyalog, zamanla aralarında bir dostluğun gelişmesine neden olur.Joel Schumacher'in filmi, çocukluğunun geçtiği semtte çekmesi nedeniyle yönetmenin en kişisel filmi olarak nitelendirilen Flawless, usta oyunculukları ve mükemmel görüntü yönetimiyle dikkat çekiyor.

C.R.A.Z.Y
Jean-Marc Vallée’nin “C.R.A.Z.Y” adlı son filmi, 60’lı yıllardan başlayarak orta-sınıfa mensup Montreal’li bir aileden sıradışı bir baba-oğul hikayesi aktarıyor. Doğası gereği, kendisinden beklenilenden farklı davranmak zorunda kalan erkek çocuğun yaşadığı çelişkilerin, kendi benliğini aramasının ve olgunlaşmasının anlatıldığı hikaye Kanada’nın bir nevî Babam ve Oğlum’u sayılabilir…Kişisel tercihleri(hediye gibi, müzik gibi), hayata bakış açıları çelişen bu iki insanı kopmaktan alıkoyan ise, kardeşlerini yalnızlığa mahkum eden her biri birbirinden acayip özelliklere sahip dört erkek evlat ve oğlunun mistik güçlere sahip olduğuna inanan bir anne (Danielle Proulx). Her şeye rağmen babasına büyük bir hayranlık duyan ve ona yaranabilmek için hayatını uzunca bir süre yalanlar üzerine koyan Zach’in doğasıyla girdiği amansız mücadelenin, onu çıldırmanın eşiğine getirmesi üzerine bir film “C.R.A.Z.Y”.Quebec’te başlayan ve Kudüs’e kadar uzanan fiziksel ve ruhsal bir yolculuğun, toplumsal baskının, insan doğasının, mücadelenin ve azmin anlatıldığı eşsiz bir baba-oğul hikayesi olan “C.R.A.Z.Y”; Michel Côté’nin unutulmaz performansıyla ölümsüzleşiyor. Sinemaseverlerin kulaklarının pasını alacak muhteşem parçalar(David Bowie, Pink Floyd, Rolling Stones vb.) ve dokunaklı final de cabası…

TOKYO GODFATHERS
Modern zamanların Tokyo'sunda bir Christmas gecesi, evsiz üç insanın hayatı bir çöp bidonunun içinde buldukları bebek sayesinde sonsuza kadar değişir. Yeni yıl yaklaşırken, toplumun bu unutulmuş üç üyesi, terkedilmiş bu kız çocuğunun ve anne-babasının kaderindeki gizemi çözmeye çalışırlar. Yol boyunca, konuyla hiç ilgisi olmayan olaylarla ve onlardan, kendilerinin hiç unutamadıkları geçmişleriyle yüzleştirmesini isteyen insanlarla karşılaşırlar. Çünkü birlikte gelecekleriyle yüzleşeceklerini öğrenmişlerdir."Görsel bir Şiir! 'Tokyo Godfathers animasyonu yepyeni bir bouta taşıyor." Ken Eisner, Daily Variety

(Not : Sevgili Diagonel'in sobelemesiyle sevdigim 5 filmi yazmam lazımdı ancak şu aralar dünyevi işler fazlasıyla yogun oldugu için hem yazıyı geciktirdim hemde birazcık film tanıtımlarını çaldım sanırım. Film tanıtımı aşamasında güzel bir yazı olmuştur umarım... )
Yorumlar Ana Siteye Aktarılmış ve Kapatılmıştır www.icimdekiayi.com
Eşcinsel Temalı Filmler, Eşcinsel Film, Gay Film

Arşİv

Sİnema Üzerİne

Müzİk Üzerİne

Duyuru & Haber

Bear Art

Reklamlar ve AyIlar

Maİl Bİldİrİmİ

Mail Bildirimi Ne Demek?

FeedBurner tarafından saglanan bu hizmet ile blogta yayınlanan her yeni yazıyı anında mailinize gönderiyoruz. Tek yapmanız gerek yukarıdaki kutucuga mail adresinizi yazıp "Ekle Beni" dedikten sonra açılan küçük pencerede güvenlik kodunu dogru şekilde girmeniz ve onaylamanız.
KAPAT
Rss Ne İşe Yarar?

RSS Reader'ınız ile siteye eklenen yazılardan anında haberdar olabilirsiniz. Her seferinde siteyi kontrol etmekten kurtaracak olan bu özellik için herhangi bir program kullanmıyorsanız. Tavsiyemiz web tabanlı olan Google Reader'dır. RSS hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
KAPAT

YERLİ BLOGLAR

~gaykedi~ DİAGONEL Fenasi Kerim Draga - Bloglandım GLBT Filmler - Timmy Deli AYI Deli Saçması NaKHaR Kedi Ayu TatlıDillim Eşcinsel Sayıklamalar

YABANCI BLOGLAR

WOOF! - Per una Cultura degli Orsi BearMythology’s Weblog Chubarama Ursulalala

Bağlantılar

İçİmdekİ Sesler

Kimdir , Nedir İÇİMDEKİ AYI : Yakında yazılacaktır...