<$

Flickr Seçmeleri

  • Matteo 06
  • Sleep
  • Darkroom & Backroom

  • Roger
  • E. E.
  • Dannial
- <$İçimdeki Ayıfont>

<$
Cachorro (BearCub) - "Ayı Yavrusu" yönetmenligini Miguel Albaladejo'nın yapmış oldugu 2004 yapımı "A Bear's Story" tarzı kısa festival filmlerini saymaz isek uzun metrajlı yapılmış olan ilk Ayı temalı sinema filmi. Oyuncular arasında ispanyadaki bear topluluklarından insanların olması ise filmi daha gerçekci kılıyor fikrimce.

Filmimiz pornografik olarak nitelendirilebilecek kısacık bir sahne ile başlıyor. Bu sahnenin ardından ise ayı yaşamını ve daha çok eşcinsel bir dayı ile yegeni arasındaki ilişkiyi gözler önüne seriyor.

Pedro (José Luis García Pérez) geniş bir sosyal çevreye sahip olan orta yaşlı ve orta sınıf bir dişçidir. Uyuşturucu bagımlısı ve aynı zamanda satıcısı olan kızkardeşinin 2 haftalık yurtdışı işi için beklemedigi bir anda yegeni Bernardo (David Castillo) ya bakmakla yükümlenir.

Böyle bir sorumlulugun altından kalkıp kalkamayacagından emin olamasa da Pedro bunu kabul etmek durumundadır. Kendisi hakkında eşcinsel oluşu ve birçok şeyi bilen yegeninin yanında dikkat etmesi gerektigini düşünen Pedro joint (esrarlı sigara / sarıkız) ini dahi yatak odasında içmeye başlamıştır artık...

Ayı arkadaşlarınınn çat kapı ziyaretleri ve buluşmaların da dahi Pedro bu tutumunu devam ettirmeye çalışmakta ve yegenini koruma içgüdüsüyle hareket etmektedir. Ancak bu tarz alışkanlıklardan korumaya çalıştıgı yegeninin annesi sayesinde bilmedigi herhangi bir konunun olmadıgını farketmesi fazla sürmez.

Bernardo'nun annesinin yurtdışına çıkışını fırsat bilerek onu görme şansını elde ettigini düşünen babaannesi ise aniden Pedronun evinin kapısında belirir. Oglunun uyuşturucudan ölümünün ardından gelinini suçlayan babaanne için torununu görme olasılıgının çok yüksek oldugunu düşündügü bir zamanlamadır.

Yegeninin kendisiyle kalmaya başlamasından bu yana hayatında bazı şeyleri degiştirmek zorunda kalan Pedro'nu yaşamı bu olay ile daha da karışık hale gelmeye başlamıştır. Üstüne üstlük uzun süredir devam eden ilişkisinde uçak pilotu olan erkek arkadaşının beraber yaşama ve kendisi için yaşadıgı yere taşınma fikrini reddetmesi ile daha bir zor zaman yaşamaya başlayan Pedro çözümü gece kulüplerinde gecelik ilişki yaşamak ve esrar kullanmak gibi kafa dagıtıcı yollarda aramaya başlamıştır.

Bu arada kızkardeşinin yurt dışında uyuşturucudan yakalanması haberi ile bu durumdan yararlanmak isteyen baba anne hukuki yollardan Pedronun yaşam tarzını öne sürerek torununu almaya çalışmaktadır. Aynı zamanda annesinin kendisine verdigi sözü tutmaması nedeniyle biraz daha karmaşık hale gelen Bernardo için tek dayanak dayısı olmuştur ve baba annesinin çabalarına ragmen onunla kalmayı istemektedir.

Yapacak fazla birşey oldugunu anlayan Pedro ise baba annenin öne sürmüş oldugu anlaşma ile Bernardo nun yatılı okulda yetişmesi fikrini kabul etmiştir.

Filmi izlerken bazı yerleri havada kalıyor gibi görünsede ayı kapsamında yapılmış olan bu film izlenmesi gerekenler arasında. Oyunculukların başarılı oldugunu filmde karakterler de başarılı bir şekilde oturtulmuş, ev partisi kısmında çalan parça ise içinize kesinlikle işleyecektir...

Y ahora me arrepiento
De no haber sabido aprovechar el momento
Y siento haber oido mi voz diciendo
Que no importa nada
Que son cosas de la vida
Que algún día lo olvidariamos los dos
aah aah aaaah
Me odio cuando miento

Fragman : http://www.youtube.com/watch?v=oJDvJed4X_c

FİLMİ İNDİRMEK İSTEYENLERE KAYNAGI VE DETAYLARI
(Not : Verilmiş olan baglantıdan yararlanabilmeniz için Emule isimli dosya paylaşım programının sisteminizde kurulu olması gerekmektedir.)

Ed2k Baglantısı : Cachorro.2004.[icimdekiayi.blogspot].avi (698 MB)

Filmden Kareler :




Ekran görüntüleri www.ciwciw.com dan alıntıdır.

Etiketler: , , , , , , , , , ,

Yorumlar Ana Siteye Aktarılmış ve Kapatılmıştır www.icimdekiayi.com
Eşcinsel Temalı Filmler, Eşcinsel Film, Gay Film

Arşİv

Sİnema Üzerİne

Müzİk Üzerİne

Duyuru & Haber

Bear Art

Reklamlar ve AyIlar

Maİl Bİldİrİmİ

Mail Bildirimi Ne Demek?

FeedBurner tarafından saglanan bu hizmet ile blogta yayınlanan her yeni yazıyı anında mailinize gönderiyoruz. Tek yapmanız gerek yukarıdaki kutucuga mail adresinizi yazıp "Ekle Beni" dedikten sonra açılan küçük pencerede güvenlik kodunu dogru şekilde girmeniz ve onaylamanız.
KAPAT
Rss Ne İşe Yarar?

RSS Reader'ınız ile siteye eklenen yazılardan anında haberdar olabilirsiniz. Her seferinde siteyi kontrol etmekten kurtaracak olan bu özellik için herhangi bir program kullanmıyorsanız. Tavsiyemiz web tabanlı olan Google Reader'dır. RSS hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
KAPAT

YERLİ BLOGLAR

~gaykedi~ DİAGONEL Fenasi Kerim Draga - Bloglandım GLBT Filmler - Timmy Deli AYI Deli Saçması NaKHaR Kedi Ayu TatlıDillim Eşcinsel Sayıklamalar

YABANCI BLOGLAR

WOOF! - Per una Cultura degli Orsi BearMythology’s Weblog Chubarama Ursulalala

Bağlantılar

İçİmdekİ Sesler

Kimdir , Nedir İÇİMDEKİ AYI : Yakında yazılacaktır...