<$

Flickr Seçmeleri

  • Matteo 06
  • Sleep
  • Darkroom & Backroom

  • Roger
  • E. E.
  • Dannial
- <$İçimdeki Ayıfont>

<$
Öncelikle AYI kelimesi size "sadece" uyumak ve balık yemekten başka hiçbir şey yapmayan bir hayvanı çağrıştırıyor ise lütfen yazıya geçmeden yazının son kısmında "Türkiye Ayıları"ndan yapılmış olan "Ayı Nedir" başlıklı alıntıyı okuyunuz.

Hazırsanız Başlıyorum...

Blogger...

ilk defa kullanacagım bir yapı o nedenle neler yapılabilir veya neler yapılmalı henüz kestirebilmiş değilim. Mümkün olduğunca blogger'ın kullanıcılarına sunmuş oldugu "help" kısmını okuyarak birşeyler yapmaya çalıştım (okumaya devam etmekteyim) ama pek başarılı olabildigim söylenemez. En azından verilmiş olan javascript ile yorumları tıklamayla otomatik açılabilir şekilde göstermeyi deneme işlemim sanırım başarısız oldu :) Neyse, en azından zor bela da olsa şu template (tasarım - dış görünüm) işlemini aştım sanırım.

Yazıları kapsayacak olan çerçeveye "Ayı Bayrak"ıgı temsil eden renklerden bir uyarlama ve köşelere "Pençe" resimleri koydum, ancak siyah zemin üzerine pek bir rengarek durdu gibi :)

Linkler ve menüler zamanla kendilerini bulmaları için kaderlerine bırakıldı...

İÇİMDEKİ AYI
Ben masumum, sıradan gibi başlayan bir cumartesi günü elimde çayım bilgisayarımın başına gelmişken google'da yapmış oldugum "Juan Gelman Şiir" şeklindeki arama ile başladı herşey. Arama sonuçlarında sevgili gaykedi'nin bloguna girmiş bulundum. Ne yazık ki blogda karşılaştıgım sadece Juan Gelman'ın adının geçtigi bir yazı idi ancak blogda diger yazılarada bakmaya başlarken çoktan şiirleri bir kenara bıraktıgımı farketmem fazla sürmedi. Yazıları ard arda okurken yorumlarda geçen küçük atışmalar, tartışmalar ve gülüşmeler le Nakhar , GriŞehirSakini ve To Be Gay or Not To Be Gay ile tanıştım.

Yazılanlar bu kadar sıcak ve gaza getirici olmasaydı sanırım "içimdeki ayı" fısıldamaz dı bana "Hadi, Daha ne duruyorsun" diye. Ve işte durmadım da, kolları sıvayıp kendimce bişeylere başlamış bulundum.

Neler yapabiliriz bir bakalım;
* Öncelikle tüm sorumluluk "içimdeki ayı" da iken yaşadıklarına zaman zaman yer verecegiz gibi bu sayfalarda. Her yaşayan gibi onunda hayat kanamaları olmakta dönem dönem...
* Arada (ki çok olacaktır bu aralar) takıldığım şarkılar ile bezeyebilirim buraları, kusura bakmayın.
* Beraber sinema gidebiliriz mesela, becerebilirmiyim bilmiyorum ama dilim döndügünce anlatabilirim görüdüklerimi.
* Ve bunlar gibi bir çok şey yapılabilir gibi duruyor şuan..

Ayı Nedir?
Medyanın direttiği erkek güzellik anlayışının aksine, kendi doğal erkeksiliği içinde kendisi ile rahat olan erkek eşcinsel/biseksüeldir. Ayılar genellikle yüzünde/vücudunda kıl olan, genellikle iri yapılı ya da kilolu, genellikle sakallı/bıyıklı olurlar. Bir ayıda, fiziksel görünüm açısından, iri bir vücut yapısı, kilo, vücuttaki ve yüzdeki kıllar ön plandadır, ancak erkeksi bir tavır, kendi ile rahat olması da gerekir. Bu özellikler 'ayı' güzellik anlayışının temelini oluşturur. Zaman içinde farklı fiziksel özelliklerdeki kişilerin de hareket içine katılması ile "ayılık" bir fiziksel özellik olmaksı yanı sıra bir hayat anlayışı haline dönüşmüştür.

Etiketler: , , , , , , , ,

Yorumlar Ana Siteye Aktarılmış ve Kapatılmıştır www.icimdekiayi.com
Eşcinsel Temalı Filmler, Eşcinsel Film, Gay Film

Arşİv

Sİnema Üzerİne

Müzİk Üzerİne

Duyuru & Haber

Bear Art

Reklamlar ve AyIlar

Maİl Bİldİrİmİ

Mail Bildirimi Ne Demek?

FeedBurner tarafından saglanan bu hizmet ile blogta yayınlanan her yeni yazıyı anında mailinize gönderiyoruz. Tek yapmanız gerek yukarıdaki kutucuga mail adresinizi yazıp "Ekle Beni" dedikten sonra açılan küçük pencerede güvenlik kodunu dogru şekilde girmeniz ve onaylamanız.
KAPAT
Rss Ne İşe Yarar?

RSS Reader'ınız ile siteye eklenen yazılardan anında haberdar olabilirsiniz. Her seferinde siteyi kontrol etmekten kurtaracak olan bu özellik için herhangi bir program kullanmıyorsanız. Tavsiyemiz web tabanlı olan Google Reader'dır. RSS hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
KAPAT

YERLİ BLOGLAR

~gaykedi~ DİAGONEL Fenasi Kerim Draga - Bloglandım GLBT Filmler - Timmy Deli AYI Deli Saçması NaKHaR Kedi Ayu TatlıDillim Eşcinsel Sayıklamalar

YABANCI BLOGLAR

WOOF! - Per una Cultura degli Orsi BearMythology’s Weblog Chubarama Ursulalala

Bağlantılar

İçİmdekİ Sesler

Kimdir , Nedir İÇİMDEKİ AYI : Yakında yazılacaktır...