<$

Flickr Seçmeleri

  • Matteo 06
  • Sleep
  • Darkroom & Backroom

  • Roger
  • E. E.
  • Dannial
- <$İçimdeki Ayıfont>

<$
Bir bu eksikti şimdi tam olduk!

90lı yıllara denk düşen 5 beybifeys'i topla bir grup kazan, hiç olmadı 3 açma halkası getir biz sana bir grup verelim sonra siz bir güzel dagılın solo solo takılın kampanyasını üretici firma çok seviyor olacak ki güzelim teknolocik yıllarda tekrar karşımıza çıkıverdi bu kampanya. Ama bu sefer direkt olarak ambalaja önem vermeyen firma bırakın beybiyi meybiyi demiş olacak ki "BearBand" bir grup olan BearForce1 ile şarşı karşıyayız.

Grupla aynı ismi taşıyan (aslında adı olmayan) ilk single ları ne yazık ki öyle müzik marketlerde rafları doldurup top10 larda yer almadı ama grup youtube gibi bir silahı kullanarak kısa zamanda kendilerinden söz ettirmeyi başardı.

Söz ettirmek?

Evet evet, çok ciddiyim grup kendilerinden öyle söz ettirmeyi başardı ki google da yapacak oldugunuz küçük bir arama ile "Bunlarda Ne" "Allahım sen bizi bunlardan koru" "ilk 10 saniyeye zor dayandım" "Allahım, duyamıyorum. kulaklarım kulaklarım" gibi birçok yoruma ulaşabilirsiniz. Diger bir yandan ise bunca tepkiyi toplayan grup Pride 2007 lerde sahne alıp, tv de görünmeye başlarken yavaş yavaş zehrini içimize enjekte etmeyi başardı. Evet başta yadırgadık ama kulagımız alışmıştı bir kere, hafiften de sevmişmiyidik ne?

Denizden şahin k misali çıkışları, koşup koşup havada beşlik çakmaları, üstün koreografi, tonlamalardaki şuhlukları ve yagmur altındaki dansları ile karşınızda bearforce1.



Amsterdamın meşhur furball partilerinde tanışmış olan grup elemanları (Robert, Ian, Joeri, Peter) içlerinde bulunan dans etme ve şarkı söyleme aşkının ortak oldugunu farkettikleri anda hepsinin başka bir ortak noktası olan ayılıktan yola çıkarak buradan ulaşabileceginiz sitelerinde de bangır bangır bagırdıkları dünyanın ilk gerçek bearband grubunu kurdular. Evet bearband anlamında o veya bu şekilde adı duyulan ilk gruptular ancak Vanity Bear(*) gibi bir grubuda es geçmeleri açıkcası hoş bir durum degil.



Şuda bir gerçek ki ilk başlarda tamamen bir şaka ürünü olduklarını belirten grup şuan karşımızda ve gerçekler. Günden güne kulaga daha hoş veya alışkın gelen grubun fanları da tabir-i caiz ise youtube'u basmış durumda. Grubun meşhur danslarını gündelik hayatlarının içerisine dahil etmeyi başarmış olan bu fanlara buradan , hiç olmadı şuradan ulaşabilirsiniz.

Klibi izlediniz ve içinizdeki dans aşkı kabardı mı? Sizde deliler gibi bearforce1 dansı mı yapmak istiyorsunuz? O zaman sıkı durun sizde bir müjdemiz var, grup sizleride düşünerek buradan ulaşabileceginiz bir flash animasyon hazırlamış durumda. Kendi resminizi yerleştirdiginiz karakterinizi kendi seçtiginiz mekanda delirler gibi dans ettirebiliyorsunuz..

(*) Tekno agırlıklı çalışmalara imza atmış olan Vanity Bear ne yazıkki çalışmalarına son veya ciddi anlamda uzun bir zamanlık ara vermiş durumdadır ancak youtube aracılıgı ile Chubbie Boy gibi başarılı çalışmalarına ulaşabilirsiniz.

Etiketler: , , , , , , ,

Yorumlar Ana Siteye Aktarılmış ve Kapatılmıştır www.icimdekiayi.com
Eşcinsel Temalı Filmler, Eşcinsel Film, Gay Film

Arşİv

Sİnema Üzerİne

Müzİk Üzerİne

Duyuru & Haber

Bear Art

Reklamlar ve AyIlar

Maİl Bİldİrİmİ

Mail Bildirimi Ne Demek?

FeedBurner tarafından saglanan bu hizmet ile blogta yayınlanan her yeni yazıyı anında mailinize gönderiyoruz. Tek yapmanız gerek yukarıdaki kutucuga mail adresinizi yazıp "Ekle Beni" dedikten sonra açılan küçük pencerede güvenlik kodunu dogru şekilde girmeniz ve onaylamanız.
KAPAT
Rss Ne İşe Yarar?

RSS Reader'ınız ile siteye eklenen yazılardan anında haberdar olabilirsiniz. Her seferinde siteyi kontrol etmekten kurtaracak olan bu özellik için herhangi bir program kullanmıyorsanız. Tavsiyemiz web tabanlı olan Google Reader'dır. RSS hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
KAPAT

YERLİ BLOGLAR

~gaykedi~ DİAGONEL Fenasi Kerim Draga - Bloglandım GLBT Filmler - Timmy Deli AYI Deli Saçması NaKHaR Kedi Ayu TatlıDillim Eşcinsel Sayıklamalar

YABANCI BLOGLAR

WOOF! - Per una Cultura degli Orsi BearMythology’s Weblog Chubarama Ursulalala

Bağlantılar

İçİmdekİ Sesler

Kimdir , Nedir İÇİMDEKİ AYI : Yakında yazılacaktır...