<$

Flickr Seçmeleri

  • Matteo 06
  • Sleep
  • Darkroom & Backroom

  • Roger
  • E. E.
  • Dannial
- <$İçimdeki Ayıfont>

<$
Son günlerde izledigim eglenceli filmlerden birisi idi Boat Trip, ancak günlük hayatın şu dönemine denk gelen yogunlugundan dolayı yine yazı yazamamaktayım. Bloguda boş bırakmamak adına bundan önce başlatmış oldugum en azından önceden yapılmış olan incelemeler ile gönderilere yer vermeyi bir dönem alışkanlık edinecek gibiyim.

Boat Trip hakkında nette yaptıgım incelemeler üzerine kısa araştırma sonucunda gördügüm o ki pek güzel inceleme yok. Tabi yan tarafta takip edilesi kişiler başlıgında yer alan timmy ve idare eder dedigim beyazperde yorumu dışında. Bu nedenle sevgili timmy ninde affına sıgınarak yazısını alıntı yaptım. Hatta normalde en azından ekran görüntülerini kendim alan ben onları bile çaldım :) umarım yanlış bir durum içerisinde degilimdir.

Beyazperde.Com İncelemesi :

Jerry ve Nick hayatlarına giren kadınlardan sık sık kazık yiyen sıkı dostlardır. Güzel bir yolculuğa çıkıp, yaz mevsiminin güneşinden, bekarlığın da sürprizlerinden faydalanmaya karar verirler. Bunun en güzel yolu ise bir gemi yolculuğu gibi gözükmektedir...

Tanışacakları kadınların ve unutulmaz anların hayalini kurarak yolculuğa başlarlar. Fakat bindikleri gemide ters giden birşeyler vardır. Yolcular ağırlıklı olarak erkeklerden oluşmaktadır ve oldukça samimi bir tavır sergilemektedirler. Yanlışlıkla bir eşcinsel turuna katılmışlardır!

Gemiden atlayıp atlamamak konusunda kararsız kalan ikili, durumla yüzleşip olayları iyi yönleriyle görmeye karar verir. Gemide tek tük de olsa kadınlar da vardır. Ve gemi işlerinden arta kalan zamanlarda çok sıkılmaktadırlar!..

Eğlenceli ve keyifli bir film bekleyenleri hayal kırıklığına uğratmayacaktır.

Sevgili Timmy'nin İncelemesi :

Eşcinsellik kendi sistemini yavaş ve sancılı da olsa, tüm heterosexuel dirence rağmen kurmayı başardı. artık sosyal yaşamdan eğlenceye, medyadan seyahate kadar kendi alfabesi ve tarzı olan bir dünya gerçeği oldu. bunlardan habersiz kendi hayat koşuşturması içinde yuvarlanan heterosexuellik şimdi bu sistemin içine girdiğinde şaşkınlığını ve aslında orada kendinden de birşeyler bulunduğunu itiraf ediyor. Boat Trip, mizahi şekilde işlediği bu başlığı ile bir dönemin en güzel komedilerinden birini ortaya koyuyor. oyuncuları ise size çok tanıdık gelecek kadroyu oluşturuyorlar. hoşça vakit geçirtecek bir komedi filmi olarak arşivleyebilirsiniz.

Jerry nişanlısının terkedişi üzerine depresyona girmiştir. ona samimi ama saf arkadaşı yardım etmek ister. dalaştıkları tur ajansının şakasına kurban gider ve gay cruise gemisinde yolculuğa çıkarlar. Jerry orada hayatının aşkı Gabrielle'i bulur. genç kadın aldatışlarla dolu heterosexuellerden gay tur organizasyonuna sığınmış bir animatördür. kalbinin yalnızca gay arkadaşlarla samimiyete açık olduğunu söyler. Jerry ona yaklaşabilmek için artık gay taklidi yapacaktır. herşey uygun gelişirken eski nişanlısı yaptığı hatayı anlayıp Jerry'e döner. herşey show gecesi ortaya dökülür. bu arada gemiye sığınan isveç güzellik yarışması grubu da gay cruiseda kendilerini rahat hissederek hoş bir tatil geçireceklerini düşünmektedirler.

Filmi İndirmek İçin Tıklayınız : Boat.Trip.2002.DVDRip.XViD.DVL.avi

Ekran Görüntüleri:




Etiketler: , , , , , , , ,

Yorumlar Ana Siteye Aktarılmış ve Kapatılmıştır www.icimdekiayi.com
Eşcinsel Temalı Filmler, Eşcinsel Film, Gay Film

Arşİv

Sİnema Üzerİne

Müzİk Üzerİne

Duyuru & Haber

Bear Art

Reklamlar ve AyIlar

Maİl Bİldİrİmİ

Mail Bildirimi Ne Demek?

FeedBurner tarafından saglanan bu hizmet ile blogta yayınlanan her yeni yazıyı anında mailinize gönderiyoruz. Tek yapmanız gerek yukarıdaki kutucuga mail adresinizi yazıp "Ekle Beni" dedikten sonra açılan küçük pencerede güvenlik kodunu dogru şekilde girmeniz ve onaylamanız.
KAPAT
Rss Ne İşe Yarar?

RSS Reader'ınız ile siteye eklenen yazılardan anında haberdar olabilirsiniz. Her seferinde siteyi kontrol etmekten kurtaracak olan bu özellik için herhangi bir program kullanmıyorsanız. Tavsiyemiz web tabanlı olan Google Reader'dır. RSS hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
KAPAT

YERLİ BLOGLAR

~gaykedi~ DİAGONEL Fenasi Kerim Draga - Bloglandım GLBT Filmler - Timmy Deli AYI Deli Saçması NaKHaR Kedi Ayu TatlıDillim Eşcinsel Sayıklamalar

YABANCI BLOGLAR

WOOF! - Per una Cultura degli Orsi BearMythology’s Weblog Chubarama Ursulalala

Bağlantılar

İçİmdekİ Sesler

Kimdir , Nedir İÇİMDEKİ AYI : Yakında yazılacaktır...