<$

Flickr Seçmeleri

  • Matteo 06
  • Sleep
  • Darkroom & Backroom

  • Roger
  • E. E.
  • Dannial
- <$İçimdeki Ayıfont>

<$
"Japanimation Bears"
Bear Art kapsamında belkide daha iyi çizgilere sahip birisi yoktur? En azından benim nazarım da Go Fujimoto için bunu söyleyebilirim. Bu arada sitesini ziyaret edenler görecektir ki kendisine kısaca "FUJIP" denmesini tercih etmekte. O nedenle yazıda olası yerlerde kullanabilirim.

Abnormal Works çalışmalarından bahsederken hafiften yakınmıştım japanimation bears'tan ticari kaygıları yüzünden ancak çalışmalarını gördügünüzde kendilerine hak vermeden edemiyorsunuz. (her ne kadar yazının sonunda emule linki verecek olsanız da -bkz: Çelişki-)

Ayrıca şöyle bir çıkarımda yapmamız sanırım mümkün "Herhangi bir karede fujip imzası olmasına gerek yok" karakterlerini çok rahatlıkla algılıyabiliyorsunuz. Kalabalık bir türk grubun içerisinde japon birinin algılanması olarakta nitelendirebiliriz :) . Neyse, Fujip başlamış oldugu takvim projesi ile 2004 yılından bu yana her yıl başarılı yapımlar sunmakta. Bu sene sunmuş oldugu takvim bundan önce birçok kez kullanmış oldugu "okinawa" temasından birazcık farklı lanse edilmiş olsada tema yine okinawa dememiz yanlış olmaz.

*** *** ***

Okinawa Hakkında Kısa Bir Not : Okinawa japon takımadalarının en güneyinde yer alan bir ada. Uzun yıllar bagımsız olarak kalabilmiş olan bu ada bir dönem amerikalıların bayragı altına alınmış olsada japonya ya geri verilmiştir. Gurur kavramının kendileri için çok önemli bir yere sahip olan Okinawalılar her ne kadar japon olarak görülselerde başta kültürül yapı olmak üzre bir çok alanda japonlardan farklı ve daha iyidirler. Havasının suyunun ve insanının farklı oldugu bir japon dünyası olarak da özetleyebiliriz sanırım. Ayrıca animelerle az çok içli dışlıysanız veya RPG tarzı oyunlara ilgiliyseniz okinawalı bir tanıdıgınız oldugunu söyleyebiliriz :) "Hattori Hanzo" Okinawalı oldugu bilinen Hattori efsanevi bir kılıç ustasıdır. Bu konuda herhangi bir egitim alıp almadıgı hiçbir zaman kesinleşememiş olsa da birçok manga ve animede kılıç ustalıgını hayranlıkta takip etmekteyiz.

*** *** ***

Sanırım konumuzdan uzaklaştık :) Hemen toparlayalım. Evet Fujip'in 2007 takvim projesi de Okinawa temalı. 14 renkli takvim sayfası ve 12 siyah beyaz mini hiyayeden oluşan takvime site üzerinden paypal aracılıgı ile sahip olabiliyorsunuz. Fiyatı 1,500 yen.

Ancak çalışmaların digital versiyonlarına erişmek isterseniz ve emule kullanıyorsanız

Go.Fujimoto.2007.Calendar.(Bear.Manga).[icimdekiayi.blogspot.com].rar (36,69 MB)

yukarıdaki linkten takvimin digital versiyonuna erişebilirsiniz. Ve iyi bir yazıcınız varsa birçok yerde bulacagınız parlak kagıt veya fotograf kagıdı olarak tabir edilen kagıtlara renkli çıktı alarak. Şık bir takvim sahibi olabilirsiniz.

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumlar Ana Siteye Aktarılmış ve Kapatılmıştır www.icimdekiayi.com
Eşcinsel Temalı Filmler, Eşcinsel Film, Gay Film

Arşİv

Sİnema Üzerİne

Müzİk Üzerİne

Duyuru & Haber

Bear Art

Reklamlar ve AyIlar

Maİl Bİldİrİmİ

Mail Bildirimi Ne Demek?

FeedBurner tarafından saglanan bu hizmet ile blogta yayınlanan her yeni yazıyı anında mailinize gönderiyoruz. Tek yapmanız gerek yukarıdaki kutucuga mail adresinizi yazıp "Ekle Beni" dedikten sonra açılan küçük pencerede güvenlik kodunu dogru şekilde girmeniz ve onaylamanız.
KAPAT
Rss Ne İşe Yarar?

RSS Reader'ınız ile siteye eklenen yazılardan anında haberdar olabilirsiniz. Her seferinde siteyi kontrol etmekten kurtaracak olan bu özellik için herhangi bir program kullanmıyorsanız. Tavsiyemiz web tabanlı olan Google Reader'dır. RSS hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
KAPAT

YERLİ BLOGLAR

~gaykedi~ DİAGONEL Fenasi Kerim Draga - Bloglandım GLBT Filmler - Timmy Deli AYI Deli Saçması NaKHaR Kedi Ayu TatlıDillim Eşcinsel Sayıklamalar

YABANCI BLOGLAR

WOOF! - Per una Cultura degli Orsi BearMythology’s Weblog Chubarama Ursulalala

Bağlantılar

İçİmdekİ Sesler

Kimdir , Nedir İÇİMDEKİ AYI : Yakında yazılacaktır...