<$

Flickr Seçmeleri

  • Matteo 06
  • Sleep
  • Darkroom & Backroom

  • Roger
  • E. E.
  • Dannial
- <$İçimdeki Ayıfont>

<$
Uzun zamandır müzik konusunda herhangi bir gönderimin olmadıgını farkedince bu konuda da bazı yazılara yer vermenin zamanı geldigini düşündüm. Ve;

MICHAEL WEST...

Shannon Grady den sonra "Bear Music" kapsamında en azından şu ana kadar dinlemiş olduklarım arasında sıralamada ikinci sırada yer alan isim. "Bear Music" denilince umarım sadece ayısal sözlerden şarkılar söylelip, şarkı bitiminde ayılıktan tavşanlıga geçiş yapan bireyler akla gelmez.

(ayısal sözler ve tavşanlıklar sıfır demek de dogru degil)

Bilindik müzisyenlerden tek farkları ayı oluşları ve baglı oldukları müzik firmasının (ki tam anlamıyla firma demek dogru olmaz) müzisyenlerinin de ayı oluşu. Ayı festivalleri, partileri veya gecelerinde sahne almaları...

Tabi aralarında Elijah Black gibi birçok büyük organizasyonunun açılış kadrosunda yer alan isimlerde bulunmakta.

Ve hiç şüphe yok ki bu tarz müzisyen toplulukarından en fazla bilineni bearapalooza . Ancak şu da bir gerçek ki woobie gibi diger toplulukların çıkması ile kadroları birbirlerine oyuncu transfer eden futbol takımları misali degişmekte.

Sanırım konuyu fazlaca aşıyorum o nedenle Michael'e geri dönüş yapıyorum.

Küçük yaşta özellikle annesinin müzik tutkusu vesilesi ile müzik'e kendini kaptıran Michael West 12 yaşında gitmiş oldugu Judd konseri ile ilk olarak bu tutkusunu gerçege dönüştürme yönünde çalışmalara gitmiş. Saatlerce Merle Haggard, Pasty Cline, Stevie Wonder ve Elton John gibi kendi idollarini dinledigi belirten West, o zamanlarda yapıcak oldugu albümde her ne kadar bu idoolerinin sessinin bir parçasını oluşturdugunu belirtsede yapılanı kopyalamak yerine farklı yani kendisini ortaya çıkartan bir albüme imza atmayı planlamış.

Pop, Country Müzik ve Blues öncelikli olmak üzere bir kaç dalda çalışmalarına devam eden West'in özellikle "What if" (myspace in de) ve "Empty Cathedral" (sitesinde) parçalarını öncelikli olarak dinlemenizi öneririm.

Micheal West @ Bearapalooza 2005


Resmi Sitesi : http://www.freddyfreeman.com/michaelwestmusic
MySpace Adresi : http://myspace...
Bearapalooza 2005 Resimleri : http://community.webshots.com/user/bearjam2005

Etiketler: , , , , , , , , , , , ,

Yorumlar Ana Siteye Aktarılmış ve Kapatılmıştır www.icimdekiayi.com
Eşcinsel Temalı Filmler, Eşcinsel Film, Gay Film

Arşİv

Sİnema Üzerİne

Müzİk Üzerİne

Duyuru & Haber

Bear Art

Reklamlar ve AyIlar

Maİl Bİldİrİmİ

Mail Bildirimi Ne Demek?

FeedBurner tarafından saglanan bu hizmet ile blogta yayınlanan her yeni yazıyı anında mailinize gönderiyoruz. Tek yapmanız gerek yukarıdaki kutucuga mail adresinizi yazıp "Ekle Beni" dedikten sonra açılan küçük pencerede güvenlik kodunu dogru şekilde girmeniz ve onaylamanız.
KAPAT
Rss Ne İşe Yarar?

RSS Reader'ınız ile siteye eklenen yazılardan anında haberdar olabilirsiniz. Her seferinde siteyi kontrol etmekten kurtaracak olan bu özellik için herhangi bir program kullanmıyorsanız. Tavsiyemiz web tabanlı olan Google Reader'dır. RSS hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
KAPAT

YERLİ BLOGLAR

~gaykedi~ DİAGONEL Fenasi Kerim Draga - Bloglandım GLBT Filmler - Timmy Deli AYI Deli Saçması NaKHaR Kedi Ayu TatlıDillim Eşcinsel Sayıklamalar

YABANCI BLOGLAR

WOOF! - Per una Cultura degli Orsi BearMythology’s Weblog Chubarama Ursulalala

Bağlantılar

İçİmdekİ Sesler

Kimdir , Nedir İÇİMDEKİ AYI : Yakında yazılacaktır...