<$

Flickr Seçmeleri

  • Matteo 06
  • Sleep
  • Darkroom & Backroom

  • Roger
  • E. E.
  • Dannial
- <$İçimdeki Ayıfont>

<$
Uzun zamandır akıllarda olan ancak bir şekilde gerek günlük hayatın koşuşturmacası gerekse atılacak olan adımların neler olması gerektigi konusuna karar verememekten dolayı belirsizlikler yaşayan "PROJE GRUBU" muzun ilk resmi adımını atmış bulunmaktayız.

"OLUŞUM AŞAMASINDAYIZ"

Ancak bu noktada akıllarda oluşabilecek soru işaretlerine elimizden geldigince cevaplar vermemiz kendimizi ifade etmemiz açısından önemli olacaktır.

Neden böylesi bir proje grubu?

İnternetin günden güne hayatımızın daha büyük bir parçası olmaya başladıgı şu dönemde şüphesiz artık aradıgımız konularda özgün içeriklere ve detaylı bilgilere ulaşmakta güçlük çekmekteyiz. Hayatımız yani internet günden güne büyümekte ve günden güne çöplükleşmekte. İşte bu noktada en azından şuan zaten bulunmayan eşcinsel temalı kaliteli web sitelerine ihtiyacımız oldugunu düşünmekteyiz. Bilmiyoruz dikkat ettiniz mi ancak eşcinsel şeklinde yapılan aramalarda karşımıza çıkanlar genellikle;

- Gazetelerde çıkan haberlerin içinde geçmekte
- Seks hikayelerinde geçmekte
- Amacı sizleri sayfadan sayfaya dolaştırarak reklam yapmaya çalışan porno sitelerden geçmekte

ve azda olsa aradıgınız konularla ilgili özgün içeriklerde yer almakta. Ve artık bazı şeylerin degişmesi gerektigini düşünen bizler kolları sıvamış durumdayız. Ancak çalışma arkadaşlarına ihtiyacımız bulunmakta. Neden mi? Sanırım bunu başka bir başlık altından incelememiz dogru olacak.

Bu projeleri tek kişi de yapamaz mıydı?

Evet yapabilir di, ancak hedefledigimiz kaliteye ne ölçüde yaklaşabilirdi emin degiliz. Kişi bildigi web programlama dili ile yapacaklarımıza en azından benzer işler çıkartabilir, tasarım bilgisiyle bunu süslüyerek kullanıcıların erişmesini saglayabilir ancak neleri yapamaz bir bakalım;

- Bünyemiz içerisinde çeşitli web programlama dillerine dair bilgileri olan arkadaşlarımızı aramamızdaki en önemli etken yazılım aşamasında olabilecek bir A işlemini B programı ile yapmanın C programından daha etkin oldugu durumlarda gerek kodlama aşamasında bizleri gerekse erişim aşamasında ziyaretçileri rahatlatacak olan yapıya ulaşmak.

- Güncellik ve kontrol, şüphesiz bir web sitesinin ayakta kalmasını en çok saglamlaştıran etken güncelliktir. çünkü kişiler siteye girdiginde degişmeyen bir içerik buldugunda sizce bir daha hangi sıklıkla sitenize girer? İşte bu noktada metin editörlerimiz ve kontrol ekibimizin destegi ile gerek güncel içerigi oluşturabilecek gerekse bu içeriklerin (-ki dışardan içerik söz konusu ise) kontrol edilerek yayınlanması saglanabilecektir.

Kimler katılabilir?

Öncelikle belirtmemiz gerekir ki eşcinsel tabanlı web projelerine imza atacak olan grubumuza katılmanız için eşcinsel olmanız şart degildir. Sizlerden istedigimiz sadece ve sadece bu konularda çalışmalarda yer almaya istekli olmanız ve varlıgınız ile bizleri onurlandırmanız. Yazılım konusunda 5-6 kişi ile sınırlı olmasının dogru olacagını düşündügümüz proje grubumuzun diger kısımlarında da bu sayı dışında yer alabilirsiniz.

Ne gibi artılarımın olması lazım?

Özellikle tasarım ve kodlama aşamasında yazılım ekibimizde yer almanız için en azından bir web programlama dili üzerinde deneyimli olmanız gerekmektedir. Şuan için birçok programlama dilini burada listelememiz dogru olmayacagı için iletişim adresimize göndereceginiz bilgilerinizde bildiginiz dilleri yazınız.

Diger bir yandan ise böylesi bir oluşum içerisinde yer almak istiyorum ancak herhangi bir programlama diline hakim degilim bile diyorsanız, bilmenizi isteriz ki sizlere kapımız daima açıktır. Herhangi bir web programlama dili bilmeksizin kreatif ekibimizde yer alabilir ve projelerimizin oluşum aşamasında yaratıcı fikirleriniz ile daha iyiye ulaşmamızı saglayabilirsiniz.

Peki ama kazancım ne olacak?

İlk etapta bu konuda gönüllü arkadaşlar ile başlıyacagımız bu proje grubunda başlarda olmasa bile ilk projemizin gün ışıgına çıkması ve bunu takip eden süreçte kazançların tüm çalışanlara bölünmesi üzerinden kazanç elde edebileceksiniz.

Nasıl iletişime geçebilirim?

Proje grubumuza şuan için proje_grubu@yahoo.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. Birkaç kişiyle degil de ortak bir karar olması nedeni ile herhangi bir isim vermedigimiz (ancak aklımızda olasılıkların dolandıgı) grubumuzun zaman içerisinde adı kesinleşerek resmi web sayfamız yayına girecektir. Böylelikle iletişimin daha iyi olacagını düşünmekteyiz.

Şimdilik bizlerin aklına gelenler bunlar olmakla birlikte sizlerinde merak ettiklerinizi duymak, dilimiz döndügünce cevap verek isteriz...

Etiketler: , , , , ,

Yorumlar Ana Siteye Aktarılmış ve Kapatılmıştır www.icimdekiayi.com
Eşcinsel Temalı Filmler, Eşcinsel Film, Gay Film

Arşİv

Sİnema Üzerİne

Müzİk Üzerİne

Duyuru & Haber

Bear Art

Reklamlar ve AyIlar

Maİl Bİldİrİmİ

Mail Bildirimi Ne Demek?

FeedBurner tarafından saglanan bu hizmet ile blogta yayınlanan her yeni yazıyı anında mailinize gönderiyoruz. Tek yapmanız gerek yukarıdaki kutucuga mail adresinizi yazıp "Ekle Beni" dedikten sonra açılan küçük pencerede güvenlik kodunu dogru şekilde girmeniz ve onaylamanız.
KAPAT
Rss Ne İşe Yarar?

RSS Reader'ınız ile siteye eklenen yazılardan anında haberdar olabilirsiniz. Her seferinde siteyi kontrol etmekten kurtaracak olan bu özellik için herhangi bir program kullanmıyorsanız. Tavsiyemiz web tabanlı olan Google Reader'dır. RSS hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
KAPAT

YERLİ BLOGLAR

~gaykedi~ DİAGONEL Fenasi Kerim Draga - Bloglandım GLBT Filmler - Timmy Deli AYI Deli Saçması NaKHaR Kedi Ayu TatlıDillim Eşcinsel Sayıklamalar

YABANCI BLOGLAR

WOOF! - Per una Cultura degli Orsi BearMythology’s Weblog Chubarama Ursulalala

Bağlantılar

İçİmdekİ Sesler

Kimdir , Nedir İÇİMDEKİ AYI : Yakında yazılacaktır...