<$

Flickr Seçmeleri

  • Matteo 06
  • Sleep
  • Darkroom & Backroom

  • Roger
  • E. E.
  • Dannial
- <$İçimdeki Ayıfont>

<$
Cachorro (BearCub) tanıtımı sırasında "A Bear's Life" gibi şeklinde bir kıyaslama sonrası "A Bear's Life" dan da bahsetmenin doğru olacağını düşündüm.

"A Bear's Life" 2003 yapımı 21 dakikalık, ayı hayatından bir kesit sunan ve bu kapsamda önemli bir geçiş noktası kabul edilen kısa film. Gösterime sunuldugu birçok festivalden bazıları;

(*) Salt Lake City Gay and Lesbian Film Festival
(*) Phoenix Gay and Lesbian Film Festival Out Far!
(*) NeonFest GLBT INTERNATIONAL FILM FESTIVAL OF LAS VEGAS
(*) 1st Vermont Bear Film Festival
(*) The Oslo Gay and Lesbian Film Festival in Norway

Robert (Kevin Bowe - aynı zamanda yazar) iri yapılı kendi yalnızlıgıyla mutlu oldugunu düşünen ve açılma konusunda emin olamayan bir bear dır. Hikayemiz Robert'in yakın arkadaşlarından Rick (Kleev Guessford)'in Robert'ı yogun ısrarlarla bir gay bara götürmesiyle başlar. Barda tanışmış oldugu John (Dean Ricca) açık bir şekilde Robert'a olan ilgisini belli eder ve onu evinde verecegi havuz partisine davet eder.

Partiye gidip gitmemekte emin olmayan Robert kabugunu kırma zamanın geldigini düşünerek partiye katılır. Eşcinsel olgusundan dolayı aklındaki kalıba uygun olmadıgını düşünen Robert sahip oldugu bu iri yapıdan ötürü yalnızlıgı kabullenmiş gibi görünsede partide kendi gibi insanların varlıgına şahit olması ile mutlu olurken aşkın nereden geldigi belli olmaz ve küçük bir kaza sonucu John ile olan ilk öpüşmesini havuz içerisinde yaşar.

Girmiş oldugu bu yeni çevre ile Robert kendini kabullenmiş, hayatına yalnızlık dışı birşeyler katarak mutlulugu ve en önemlisi de aşkı bulmuştur.

(*) ilişkinin ilerleyişinde yaşananlar sadece bir yatak ve iki kişi ile çok başarılı bir şekilde anlatılmış.

(*) John : And You?
__Robert : Yeah, I'm a gay
__John : No! You'r a bear

NASIL İZLEYEBİLİRİM?

"A Bear's Story" i buraya tıklayarak media playerınız aracılıgıyla izleyebilirsiniz.




(*) Özellikle müzikler hoş olmuş ve barda Robert ile John'un göz göze gelme sahnesinde tavırlar la beraber arkada çalan "Alive Again" kesinlikle görülmeli...

Etiketler: , , , , , , , , , , ,

Yorumlar Ana Siteye Aktarılmış ve Kapatılmıştır www.icimdekiayi.com
Eşcinsel Temalı Filmler, Eşcinsel Film, Gay Film

Arşİv

Sİnema Üzerİne

Müzİk Üzerİne

Duyuru & Haber

Bear Art

Reklamlar ve AyIlar

Maİl Bİldİrİmİ

Mail Bildirimi Ne Demek?

FeedBurner tarafından saglanan bu hizmet ile blogta yayınlanan her yeni yazıyı anında mailinize gönderiyoruz. Tek yapmanız gerek yukarıdaki kutucuga mail adresinizi yazıp "Ekle Beni" dedikten sonra açılan küçük pencerede güvenlik kodunu dogru şekilde girmeniz ve onaylamanız.
KAPAT
Rss Ne İşe Yarar?

RSS Reader'ınız ile siteye eklenen yazılardan anında haberdar olabilirsiniz. Her seferinde siteyi kontrol etmekten kurtaracak olan bu özellik için herhangi bir program kullanmıyorsanız. Tavsiyemiz web tabanlı olan Google Reader'dır. RSS hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
KAPAT

YERLİ BLOGLAR

~gaykedi~ DİAGONEL Fenasi Kerim Draga - Bloglandım GLBT Filmler - Timmy Deli AYI Deli Saçması NaKHaR Kedi Ayu TatlıDillim Eşcinsel Sayıklamalar

YABANCI BLOGLAR

WOOF! - Per una Cultura degli Orsi BearMythology’s Weblog Chubarama Ursulalala

Bağlantılar

İçİmdekİ Sesler

Kimdir , Nedir İÇİMDEKİ AYI : Yakında yazılacaktır...