<$

Flickr Seçmeleri

  • Matteo 06
  • Sleep
  • Darkroom & Backroom

  • Roger
  • E. E.
  • Dannial
- <$İçimdeki Ayıfont>

<$

Kinky Boots "Müstehcen Çizmeler"

İngilterenin varoşlarında bulunan Price Ayakkabı firması babasının ölümünden sonra Charlie Price'a (Joel Edgerton) kalmıştır. Nesilden nesile erkek ayakkabıları üzeretmiş olan Price firması daralan ayakkabı pazarı ve üretimdeki kalitesiz ayakkabıların varlıgı nedeni ile iflasın eşiginde dir. Her geçen gün sona yaklaşan firma için Charlie Price'ın yapabilecegi tek şey yavaş yavaş işçilerini çıkartarak olası sonu geciktirmek ve bu zaman diliminde yeni baglantılar kurmaktır.

Charlie'nin bir gece şehrin karanlıgında kovalanan bir travestiyi (Chiwetel Ejiofor) kurtarmak amaçlı yardıma gittigi sırada travestinin kırılan ayakkabı topugu ve işten çıkarmak içi odasına çagırdıgı işcisi Lauren e (Sarah-Jane Potts) haklı mazeratini ifade etmeye çalışırken Laurenin sunmuş oldugu "diger firmalar gibi özel alanlara yönelik ayakkabılar yapar isek bu durumdan kurtulabiliriz?" fikri ile Price firması müstehcen ayakkabılar dünyasına giriş yapmaktadır.

Başlangıçtaki rıhtım sahnesi ve bunu takip eden Baba Price'ın ayakkabı tarifi sahneleri ile güzel bir yapımla karşı karşıya oldugumuzun sinyalini veren film ne yazık ki başlangıçtaki sinyalini koruyamıyor. Ancak bu demek degildir ki filmimiz kötü, ölmeden önce izlenmesi gerekli fimler sınıfına alınmasada izlenesi fimler sıralamasında bir yer haketmekte "Kinky Boots".

Başarılı kamera çekim açılarının ve renk seçimlerinin göze çarptıgı filmde kullanılan "Whatever Lola Wants" gibi kabare şarkıları ile müzikal açıdan da film kulaklarımızı doyurmakta. Bu nedenle filmin soundtrack albümüne en azından bir kez göz atılmalı.

Filmin resmi sitesinde bulabileceginiz fragman ile film hakkında küçük bir bilgi edinebileceginiz gibi site üzerinden ulaşabileceginiz soundtrack kısmında parçaların kısıtlı bir bölümünü dinliyebilmektesiniz.

Filmi İndirmek İçin Tıklayınız ---> Kinky.Boots.2005.DVDRip.avi
Filmin Soundtrack Albümü ---> Kinky.Boots.-.Soundtrack.(2005).rar
Filmin Resmi Sitesi :
http://kinkyboots-movie.com/
Filmin IMDB Sayfası : http://www.imdb.com/title/tt0434124/
Filmin Fragmanı : http://www.apple.com/trailers/miramax/kinkyboots/trailer/
Filme Dair Duvarkagıtları :
http://www.allmoviewalls.com/movies/...

(Not : Filmi indirebilmeniz için bilgisayarınızda emule adlı paylaşım programı kurulu olması gerekmektedir)

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumlar Ana Siteye Aktarılmış ve Kapatılmıştır www.icimdekiayi.com
Eşcinsel Temalı Filmler, Eşcinsel Film, Gay Film

Arşİv

Sİnema Üzerİne

Müzİk Üzerİne

Duyuru & Haber

Bear Art

Reklamlar ve AyIlar

Maİl Bİldİrİmİ

Mail Bildirimi Ne Demek?

FeedBurner tarafından saglanan bu hizmet ile blogta yayınlanan her yeni yazıyı anında mailinize gönderiyoruz. Tek yapmanız gerek yukarıdaki kutucuga mail adresinizi yazıp "Ekle Beni" dedikten sonra açılan küçük pencerede güvenlik kodunu dogru şekilde girmeniz ve onaylamanız.
KAPAT
Rss Ne İşe Yarar?

RSS Reader'ınız ile siteye eklenen yazılardan anında haberdar olabilirsiniz. Her seferinde siteyi kontrol etmekten kurtaracak olan bu özellik için herhangi bir program kullanmıyorsanız. Tavsiyemiz web tabanlı olan Google Reader'dır. RSS hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
KAPAT

YERLİ BLOGLAR

~gaykedi~ DİAGONEL Fenasi Kerim Draga - Bloglandım GLBT Filmler - Timmy Deli AYI Deli Saçması NaKHaR Kedi Ayu TatlıDillim Eşcinsel Sayıklamalar

YABANCI BLOGLAR

WOOF! - Per una Cultura degli Orsi BearMythology’s Weblog Chubarama Ursulalala

Bağlantılar

İçİmdekİ Sesler

Kimdir , Nedir İÇİMDEKİ AYI : Yakında yazılacaktır...