<$

Flickr Seçmeleri

  • Matteo 06
  • Sleep
  • Darkroom & Backroom

  • Roger
  • E. E.
  • Dannial
- <$İçimdeki Ayıfont>

<$
2007 ye güle güle dediğimiz şu günlerde bundan önce şurada dile getirmiş olduğumuz gibi birileri bir şeyler yapma hazırlığına çoktan girişti bile. Kimisi 2008 takvimleri hazırlığını bitirmiş, kimisi ise yeni yılla beraber merhaba diyeceği albümünün çalışmalarını bitirip geri sayıma başlamış. Her ne kadar büyük ve önemli bir durum olmasa da bu seneki bu hareketliliğe içimdeki ayı olarak katılmak istedim.

Nedir bu "içimdeki ayı ile kazanmaya hazır mısın" curcunası?

Tüm curcuna bir çekiliş için. Her çekilişte olduğu gibi küçük birkaç anket vari sorumuz olacak. Yazının sonunda yer alan bu anket vari sorularımızı yine yazının sorunda bulunan iletişim adresine göndermekten başka bir işlem yok. Gönderim işlemi tamamlandığında çekilişe katılmaya hak kazanmış olacaksınız ve günlük olmasa da 2-3 günde bir katılım gerçekleştirmiş olan arkadaşlarımız blogun sol alt tarafında kendi belirledikleri bir rumuz ile yazılacaklar. Böylelikle server veya başka bir nedenden dolayı oluşmuş hatalı gönderim durumunda haberdar olacaksınız.

Tamamdır, yazdım gönderdim. Ne kazanıcam peki?

Hediyemiz o kadar büyük birşey değil. 5 DVD dolusu GLBT (gay , lezbiyen , biseksüel , transgender kelimelerinden oluşan kısaltma) film. Bu dolusu lafı biraz garip duruyor şüphesiz ama anlatmak istediğim yine yazının sonunda yer alan mevcut GLBT film listemi (kazanma durumunuzda yeni liste gönderilecektir, geçen zaman içerisinde listeye eklemeler olacaktır) indirerek kendi seçmiş olduğunuz fimleri kazanabilirsiniz.

5 DVD dolusundan kasıt nedir ki?

1 DVD nin 4,5 GB veri aldığını göz önünde bulundurur isek toplamda 22,5 GB lık. 1 CD nin 700 MB veri aldığını düşünecek olursak ortalama bir DVD 6 cd içerecektir ve 5 DVD 30 film demek olacaktır. Her ne kadar elimdekilerden kopya olacak olsa da bu filmler, 30 film kötü bir sayı değildir umarım.

Peki ne zaman kadar yollasak olur mailleri?

Her ne kadar yılbaşı çekilişi olarak geçse de bu girişim, yılbaşını biraz geçeceğiz. Gerek katılım sayısının artışı gerekse yılbaşından sonraki hafta içerisinde olan yoğunluğum nedeni ile katılımın son başvurusu 25 Ocak 2008 cuma dır.

Kazanıp kazanamadığımı ne zaman öğrenebilirim?

25 Ocak’ı takip eden pazar günü yani 27 Ocak 2008 tarihinde kazanan arkadaşımız yine buradan duyurulacak ve kendisine özel mesaj ile bildirim yapılacaktır.

Kazanamaz ise de yıl içerisinde benzer etkinlikler olur mu katılmam için?

Şuan için kesin bir şey olmasa da, katılım ve benzeri durumlara göre yıl içerisinde 2 aylık veya 3 aylık zaman dilimleri için benzer proje fikirleri aklımızdadır.

Mailde neler göndermem yeterli?

Anket cevaplarınızın yanı sıra mailinize katılımınızın yapıldığını blogumuz üzerinden öğrenebilmeniz için rumuz ekler iseniz seviniriz. Hediye kazandığınız takdirde sizlerden teslimat için bir kaç bilgi isteyeceğiz. Bunları ise iki alttaki kısımdan öğrenebilirsiniz.

Hediyem nasıl elime ulaşıcak?

Şuan için aklımızda bulunan yöntem kargo ile hediyenizi göndermek. Ancak kazanan arkadaşımız için ulaşımın daha rahat olabileceği bir yol var ise ve bunu bize bildirir ise kendisi için en hızlı olan yolu kullanacağız.

Ad, Soyad ve Açık Adresimi vermek zorunda mıyım? Size ne kadar güvenebilirim?

Hiçbir şekilde kişisel bilgilerinizin herhangi bir üçüncü şahsa verilmesi söz konusu değildir. Bu nedenle rahat olunuz. Açık adres konusunda endişeleriniz olursa bile size yakın olan kargo firmalarına giderek herhangi bir adres vermeden kargonun şubesine gönderim yapılıp yapılmadığını sorunuz, eğer bu mümkün ise açık adresinizi bildirmeden kargo şubesine sizin adınıza hediyenizi gönderebiliriz. Ancak bu durumda tek gerekli olan adınız olacaktır eğer kargo şubesi sizin farklı bir isimle hediyenizi almanızı kabul ediyor ise adınızı da farklı bildirebilirsiniz ancak bilmenizi isterim ki herhangi bir isim sorunlu teslimat sorunu yaşanır ise hediyenizi almanız mümkün olmayacaktır. Bu nedenle en azından ad ve soyadınızı gerçek şekli ile bildirmeniz yararınıza olandır.

Çekilişe katılmak için maille gönderilmesi gereken anketimsi sorular.

  1. Yaş aralığınız nedir? : Bu kısma eger diyelim 29 yaşında iseniz 25-30 veya 34 yaşında iseniz 30-35 şeklinde cevap verebilirsiniz. Sorulmasındaki amaç kısmen blog okuyucularının yaş aralığını belirlemektir.
  2. Blogta eksikliğini gördükleriniz nelerdir? : Blogu çekiliş vasıtası ile tanıdı iseniz veya bu konuda fikir belirtmek istemiyorsanız boş bırakabilirsiniz.
  3. Ayı veya başka bir sınıflamanın varlığı gereklimi sizce?
  4. GLBT temalı filmlere nasıl erişiyorsunuz?
  5. İçimdeki Ayı blogu ile ilk karşılaşmanız nasıl oldu?
  6. Kazananı belirleme doğrultusunda herkes için daha güvenilir olabileceğini düşündüğünüz bir alternatif yöntem belirtir misiniz? : Boş bırakılabilir ancak doldurulması daha yararlı olacaktır.

Cevapları yukarıdaki bilgiler doğrultusunda 25 Ocak 2008 cuma gününe kadar icimdeki_ayi@yahoo.com mail adresine gönderdiğiniz taktirde çekilişimize katılmış olacaksınız. Sormak istedikleriniz veya bildirmek istedikleriniz içinde aynı adresten iletişim kurabilirsiniz.

Şuanki mevcut film listesine buraya tıklayarak erişebilirsiniz. (listeyi indirmede problem yaşıyorsanız lütfen bunu maille veya bu yazıya yorum kısmından iletiniz)

Şansınız bol olsun...

Etiketler: , , , , , , , , , , ,

Yorumlar Ana Siteye Aktarılmış ve Kapatılmıştır www.icimdekiayi.com
Eşcinsel Temalı Filmler, Eşcinsel Film, Gay Film

Arşİv

Sİnema Üzerİne

Müzİk Üzerİne

Duyuru & Haber

Bear Art

Reklamlar ve AyIlar

Maİl Bİldİrİmİ

Mail Bildirimi Ne Demek?

FeedBurner tarafından saglanan bu hizmet ile blogta yayınlanan her yeni yazıyı anında mailinize gönderiyoruz. Tek yapmanız gerek yukarıdaki kutucuga mail adresinizi yazıp "Ekle Beni" dedikten sonra açılan küçük pencerede güvenlik kodunu dogru şekilde girmeniz ve onaylamanız.
KAPAT
Rss Ne İşe Yarar?

RSS Reader'ınız ile siteye eklenen yazılardan anında haberdar olabilirsiniz. Her seferinde siteyi kontrol etmekten kurtaracak olan bu özellik için herhangi bir program kullanmıyorsanız. Tavsiyemiz web tabanlı olan Google Reader'dır. RSS hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
KAPAT

YERLİ BLOGLAR

~gaykedi~ DİAGONEL Fenasi Kerim Draga - Bloglandım GLBT Filmler - Timmy Deli AYI Deli Saçması NaKHaR Kedi Ayu TatlıDillim Eşcinsel Sayıklamalar

YABANCI BLOGLAR

WOOF! - Per una Cultura degli Orsi BearMythology’s Weblog Chubarama Ursulalala

Bağlantılar

İçİmdekİ Sesler

Kimdir , Nedir İÇİMDEKİ AYI : Yakında yazılacaktır...