<$

Flickr Seçmeleri

  • Matteo 06
  • Sleep
  • Darkroom & Backroom

  • Roger
  • E. E.
  • Dannial
- <$İçimdeki Ayıfont>

<$
Son zamanlarda aklımda olan birkaç gerçekleştirmeyi bekleyen projelerden birisi: "BASKI TİŞÖRT" ancak gerçekleşme aşaması yaklaştıkça sorunlarda artıyormuş ögrendigim üzre. Öncelikli olarak nasıl bir baskı sorusu aklımda bir o yana bir bu yana şeklinde dolanırken şimdilerde "iyi ama nerede bastırıcam" şeklinde sorular önceki sorucuklara eşlik ederek beynimde sorun çanlarını çalmaya başladılar.

ilk sorun begeni ölçütü nedir ne degildir belli olmayan ben için biraz çözüldü gibi şuan için 4 seçenege inmiş olan nasıl bir baskı sorusunun cevabı aşagıda eklemiş oldugun resimde olanlardan birisi :) Şuda bir gerçek ki "Bearformers" hoş gibi dursada sanırım şimdiden elendi gibi. Çogunlukla intel abimizdenb çarpma olan "bear inside" üzerinde yogunlaşmış durumdayım ama "I AMs Bear Food" da hoş gibi duruyor :( Bakınıza işte böyle kararsız biriyim. Neyse bu sorunun sevgilimin de begenmiş oldugu "Bear inside" ile çözüme kavuşacak gibi oldugunu düşündügümden (Olmadı kalan 3 taneyide bastırmak garanti olucak) şimdilik bu kısmı geçiyorum.

Zor olan kısım "NEREDE BASTIRICAM BEN BU MERETi" sorunu :( Birkaç yıl önce photoshop ta hazırlamış oldugun bir baskı vardı. Belki bilirsiniz Drowning Pool grubunun Rahmete o veya bu şekilde kavuşmuş olan solisti Dave Williams'ın "Tear Away" adlı klibinde giymiş oldugu rock sembollü tişörtün baskısı. Büyük bir şevkle hazırlamış oldugum baskı örnegi başlarda çok iyi idi ancak Kızılay karanfil sokaktaki zafir iş hanının en alt katında bulunan "Gangboy" magazasında yaptırmış oldugum baskıda ne yazık ki resmin dışında kalan ve tişörtle aynı renk olan kısım zamanla solmaya başladıgı için pek hoş bir görüntü olmamıştı. Bu nedenle şu aralar mümkünse sadece resmin oldugu kısmı basıp kalan boşlukları transparan şekilde es geçecek olan bir sistem aramaktayım. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler :)

Hiç olmadı, iş başa düştü degip kumaş boyama adı altında tişöt boyama ve tişörtü mahvetme girişiminede girebilirim sanırım.

Etiketler: , , , , , ,

Yorumlar Ana Siteye Aktarılmış ve Kapatılmıştır www.icimdekiayi.com
Eşcinsel Temalı Filmler, Eşcinsel Film, Gay Film

Arşİv

Sİnema Üzerİne

Müzİk Üzerİne

Duyuru & Haber

Bear Art

Reklamlar ve AyIlar

Maİl Bİldİrİmİ

Mail Bildirimi Ne Demek?

FeedBurner tarafından saglanan bu hizmet ile blogta yayınlanan her yeni yazıyı anında mailinize gönderiyoruz. Tek yapmanız gerek yukarıdaki kutucuga mail adresinizi yazıp "Ekle Beni" dedikten sonra açılan küçük pencerede güvenlik kodunu dogru şekilde girmeniz ve onaylamanız.
KAPAT
Rss Ne İşe Yarar?

RSS Reader'ınız ile siteye eklenen yazılardan anında haberdar olabilirsiniz. Her seferinde siteyi kontrol etmekten kurtaracak olan bu özellik için herhangi bir program kullanmıyorsanız. Tavsiyemiz web tabanlı olan Google Reader'dır. RSS hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
KAPAT

YERLİ BLOGLAR

~gaykedi~ DİAGONEL Fenasi Kerim Draga - Bloglandım GLBT Filmler - Timmy Deli AYI Deli Saçması NaKHaR Kedi Ayu TatlıDillim Eşcinsel Sayıklamalar

YABANCI BLOGLAR

WOOF! - Per una Cultura degli Orsi BearMythology’s Weblog Chubarama Ursulalala

Bağlantılar

İçİmdekİ Sesler

Kimdir , Nedir İÇİMDEKİ AYI : Yakında yazılacaktır...