<$

Flickr Seçmeleri

  • Matteo 06
  • Sleep
  • Darkroom & Backroom

  • Roger
  • E. E.
  • Dannial
- <$İçimdeki Ayıfont>

<$
İçinde bulundugum yogun dönemi kısmen de olsa atlattım. iki haftalık nete girememe ve girilen zamanlarda ise sadece mail ve benzeri -meli -malı işlemlerin ardından bugün kendime tanımış oldugum nette boş boş dolaşma zamanında yeni bir zamazingo ile karşılaştım.

Çogu otter (zayıf ayı) hayatının bir döneminde sanırım göbek sahibi olmak istemiştir. Hatta bu uğurda eminim kullandıgı ilaçlar veya yöntemler ile kendini şekilden şekile bile sokanlar olmuştur. Ancak artık bu zamazingo ile gerçek olmasada sanal bir göbek sahibi olabiliyorsunuz. 12.71 $ olan bu yapmacık göbek zamazingosuna buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca ürünün tanıtımının altında yer alan noel baba kıyafeti ile görüntünüzü yılbaşı moduna uyarlayabilirsiniz.

Herşey tamam, kıyafetimizi aldınız ve yeni göbeginiz ile şöyle bir dışarı çıkayım dediniz. Hiç olmadı dur ben şuraya giriyim dediginiz kapalı bir mekan (isim vermek olmaz, reklama girer) a balıklama daldınız ve işte o anda sizi farkeden bir chubby ile göz göze geldiniz. Kimbilir belkide uzun zamandır hayalini kurdugunuz biri idi gördügünüz ancak senaryoyu burda biraz abartalım ve chubby'nizin otter lardan pek haz almadıgı detayını ekleyelim. Ne yapıcaksınız :) olayı akışına bırakıp chubbynizin sizi keşfetmeye başladıgı andaki şoku yaşamasınımı istersiniz yoksa diret olarak masayı terketmeyimi. Tamam kabul biraz abarttım olayı ancak nedir mesaj "Herşeyin doğalı makbuldür" :) ama yineden yeri geldiginde kullanışlı olabilecek eglenceli bir ürün gibi değerlendirmemek de olmaz.

Etiketler: , , , , , , ,

Yorumlar Ana Siteye Aktarılmış ve Kapatılmıştır www.icimdekiayi.com
Eşcinsel Temalı Filmler, Eşcinsel Film, Gay Film

Arşİv

Sİnema Üzerİne

Müzİk Üzerİne

Duyuru & Haber

Bear Art

Reklamlar ve AyIlar

Maİl Bİldİrİmİ

Mail Bildirimi Ne Demek?

FeedBurner tarafından saglanan bu hizmet ile blogta yayınlanan her yeni yazıyı anında mailinize gönderiyoruz. Tek yapmanız gerek yukarıdaki kutucuga mail adresinizi yazıp "Ekle Beni" dedikten sonra açılan küçük pencerede güvenlik kodunu dogru şekilde girmeniz ve onaylamanız.
KAPAT
Rss Ne İşe Yarar?

RSS Reader'ınız ile siteye eklenen yazılardan anında haberdar olabilirsiniz. Her seferinde siteyi kontrol etmekten kurtaracak olan bu özellik için herhangi bir program kullanmıyorsanız. Tavsiyemiz web tabanlı olan Google Reader'dır. RSS hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
KAPAT

YERLİ BLOGLAR

~gaykedi~ DİAGONEL Fenasi Kerim Draga - Bloglandım GLBT Filmler - Timmy Deli AYI Deli Saçması NaKHaR Kedi Ayu TatlıDillim Eşcinsel Sayıklamalar

YABANCI BLOGLAR

WOOF! - Per una Cultura degli Orsi BearMythology’s Weblog Chubarama Ursulalala

Bağlantılar

İçİmdekİ Sesler

Kimdir , Nedir İÇİMDEKİ AYI : Yakında yazılacaktır...