<$

Flickr Seçmeleri

  • Matteo 06
  • Sleep
  • Darkroom & Backroom

  • Roger
  • E. E.
  • Dannial
- <$İçimdeki Ayıfont>

<$


Her ne kadar bundan önceki film yorumundan veya tanıtımımdan bu yana birçok film izlmemiş olsam da saved! izlenipte hakkında konuşulmayanlardan farklı olarak "Evet, beni yazmalısın" diyen bir film oldu. Filmi izlerken uzun zamandır pek yapmadıgım yer yer kahkahaları abartma eylemim bile oldu. Bilmiyorum belkide ihtiyacım vardı :) Diger bir yandan Angels in America'da ikinci gözdem olan Mary-Louise Parker ıda filmde pek detaylı işlenen bir karakter olarak görmesede yer almış olması hoştu.

Mary tıpkı annesi gibi dinini baglı olarak yetiştirilmiş bir hristiyandır. Aynı şekilde okul arkadaşları olan Dean (aynı zamanda erkek arkadaşı) ve Hilary Faye de benzer şekilde yetiştirilmiştir. Ancak birgün havuzda suyun altında dean'in eşcinsel oldugunu itiraf edişi ile içinde bulundugu din, okul kavramları birbirine girmeye başlar. Hatta olaylar öyle bir karışır ki isanın dean'i kurtarmasını istedigini düşünen mary dean ile cinsel ilişkiye bile girer. Sonuç itibari ile herşey dean'i kurtarmak ve isa içindir. Ancak işler pekte mary'nin bekledigi gibi gelişmez. Ailesi dean'in odasında buldugu erkek dergileri nedeni ile onu eşcinsel,alkolik ve evli olmadan hamile kalmış olan insanların arındırıldıgı düşündügü AF YURDUna gönderir.

Din - ikiyüzlülük ve amerikan geçligi gibi kavramların birleştirilerek ortaya çıkartılmış olan Saved izlemediyseniz izlenmeliler listesine alınması gereken bir film.



Filmin Resmi Sitesi : http://www.savedmovie.com/

Etiketler: , , , , ,

Yorumlar Ana Siteye Aktarılmış ve Kapatılmıştır www.icimdekiayi.com
Eşcinsel Temalı Filmler, Eşcinsel Film, Gay Film

Arşİv

Sİnema Üzerİne

Müzİk Üzerİne

Duyuru & Haber

Bear Art

Reklamlar ve AyIlar

Maİl Bİldİrİmİ

Mail Bildirimi Ne Demek?

FeedBurner tarafından saglanan bu hizmet ile blogta yayınlanan her yeni yazıyı anında mailinize gönderiyoruz. Tek yapmanız gerek yukarıdaki kutucuga mail adresinizi yazıp "Ekle Beni" dedikten sonra açılan küçük pencerede güvenlik kodunu dogru şekilde girmeniz ve onaylamanız.
KAPAT
Rss Ne İşe Yarar?

RSS Reader'ınız ile siteye eklenen yazılardan anında haberdar olabilirsiniz. Her seferinde siteyi kontrol etmekten kurtaracak olan bu özellik için herhangi bir program kullanmıyorsanız. Tavsiyemiz web tabanlı olan Google Reader'dır. RSS hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
KAPAT

YERLİ BLOGLAR

~gaykedi~ DİAGONEL Fenasi Kerim Draga - Bloglandım GLBT Filmler - Timmy Deli AYI Deli Saçması NaKHaR Kedi Ayu TatlıDillim Eşcinsel Sayıklamalar

YABANCI BLOGLAR

WOOF! - Per una Cultura degli Orsi BearMythology’s Weblog Chubarama Ursulalala

Bağlantılar

İçİmdekİ Sesler

Kimdir , Nedir İÇİMDEKİ AYI : Yakında yazılacaktır...