<$

Flickr Seçmeleri

  • Matteo 06
  • Sleep
  • Darkroom & Backroom

  • Roger
  • E. E.
  • Dannial
- <$İçimdeki Ayıfont>

<$
"Şarkılarımda eger bir mesaj varsa, bu hayallerinize inanmaktır"
MADONNA

Oh Dong-gu (Ryu Deok-hwan) küçüklügünden beri hayranı oldugu Madonnanın hayata dair bakış açısı ile hayatına yön vermekte olan ve olmak istedigi degil, oldugu hayatı yaşamak isteyen güney koreli bir lise ikinci sınıf ögrencisidir.

Oh Dong-gu'nun babası eskiden başarılı bir boksör iken geçirmiş oldugu bir sakatlık nedeniyle bokstan ayrılmak durumunda kalmıştır. öyleki bu ayrılış sonrasında kendini alkole veren baba aileninde parçalanmasına neden olmuştur.

Cinsiyet degişimi için gerekli olan para ugruna okulun dışında birçok part-time işte çalışan Oh Dong-gu her ne kadar hayalleri ugrunda koşmaya devam etsede biriktirmiş oldugu para ile hayallerinin uzun bir vadede gerçekleşemeyeceginin farkındadır. Bir gün okul arkadaşının okulun Ssireum(*) takımına katılması ile yapılacak olan yarışmada verilecek olan büyük ödülden haberdar olur. Bu büyük ödül ile hayallerini çok kısa sürede gerçekleştirebileceginin farkında olan Oh Dong-gu takım koçunun da onu destekleyici yönde açıklamalarıyla okulun Ssireum takımında kendini bulur.

Güçten çok dengenin önemli oldugu Ssireum da kendinde varolan insanüstü yetenekle kısa zamanda başarı elde eden Oh Dong-gu, hayatında hayalleri ve gerçekler arasıdan bir denge kurabilecek midir? Bir yanda anne ve babası arasında git gelleri diger yanda alkolik bababın davranışları, okul arkadaşlarının dışlamaları ve herşeyden önemlisi uzun süredir gizliden gizliye kadın oldugunda beraber olacaklarını düşügündügü ögretmenine duydugu aşk ile dengeyi kurması şüphesiz ki zor olmaktadır. Ancak ne istedigi çok iyi bilen Oh Dong-gu kendi gerçekleri ugruna yoluna saglam bir şekilde devam etmektedir.

2006 yapımı Hae-jun Lee imzalı film, gerek içermiş oldugu mesaj gerekse kamera çekimi ve etkiliyeci sahneleri ile izlenesi filmler arasında yer almakta. Oh Dong-gu'nun dans yetenegi ve finalde seslendirmiş oldugu "Like A Virgin" yorumuda görülmeye deger...

I was beat incomplete
I'd been had, I was sad and blue
But you made me feel
Yeah, you made me feel
Shiny and new

(*) Ssireum : Korede yapılan yerel bir güreştir.

Filmi indirmek İçin CD1 : Like.A.Virgin.DVDRip.XviD-PosTX-cd1.avi
Filmi indirmek İçin CD2 : Like.A.Virgin.DVDRip.XviD-PosTX-cd1.avi

Altyazılar : Türkçe , İngilizce

Ekran görüntüleri :





Etiketler: , , , , , , , , ,

Yorumlar Ana Siteye Aktarılmış ve Kapatılmıştır www.icimdekiayi.com
Eşcinsel Temalı Filmler, Eşcinsel Film, Gay Film

Arşİv

Sİnema Üzerİne

Müzİk Üzerİne

Duyuru & Haber

Bear Art

Reklamlar ve AyIlar

Maİl Bİldİrİmİ

Mail Bildirimi Ne Demek?

FeedBurner tarafından saglanan bu hizmet ile blogta yayınlanan her yeni yazıyı anında mailinize gönderiyoruz. Tek yapmanız gerek yukarıdaki kutucuga mail adresinizi yazıp "Ekle Beni" dedikten sonra açılan küçük pencerede güvenlik kodunu dogru şekilde girmeniz ve onaylamanız.
KAPAT
Rss Ne İşe Yarar?

RSS Reader'ınız ile siteye eklenen yazılardan anında haberdar olabilirsiniz. Her seferinde siteyi kontrol etmekten kurtaracak olan bu özellik için herhangi bir program kullanmıyorsanız. Tavsiyemiz web tabanlı olan Google Reader'dır. RSS hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
KAPAT

YERLİ BLOGLAR

~gaykedi~ DİAGONEL Fenasi Kerim Draga - Bloglandım GLBT Filmler - Timmy Deli AYI Deli Saçması NaKHaR Kedi Ayu TatlıDillim Eşcinsel Sayıklamalar

YABANCI BLOGLAR

WOOF! - Per una Cultura degli Orsi BearMythology’s Weblog Chubarama Ursulalala

Bağlantılar

İçİmdekİ Sesler

Kimdir , Nedir İÇİMDEKİ AYI : Yakında yazılacaktır...