<$

Flickr Seçmeleri

  • Matteo 06
  • Sleep
  • Darkroom & Backroom

  • Roger
  • E. E.
  • Dannial
- <$İçimdeki Ayıfont>

<$
yazar aranıyor ayı bear

Sanırım bu yazar çığırtkanlığım yaza kadar (blogspottan kopup bağımsız olma zamanı) dönem dönem tekrarlanacak. Umarım boşa bir çaba olmaz diyesim var ancak "kentineskicisi"nin katılımı ile zaten boşa olmadığına inanır gibiyim. Bunların yanı sıra 3 arkadaşında ara ara yazı gönderebilirim sözü üzerine daha da gaza gelmiş durumdayım. Neyse efenim konuyu yine deşecegim. Buyrun;

Nedir bu yazar çığırtkanlığı?
İçimdeki Ayı her ne kadar şu ana kadar çogunlukla benim içimden yayına devam etmiş olsada artık daha geniş bir yazar kitlesine sahip olması, farklı düşüncelerin, farklı içeriklerin birleşmesi ile daha güzel olana ulaşması fikri aklıma geldigi andan bu yana beni sabırsızlandırmakta. Bu nedenledir ki her defasında "Sizinde içinizde bir ayı yok mu? o da konuşmak istemez mi?" demek istiyorum.

Nasıl Katılabilirim?
Şuanki blogspot birazda denek olarak kullanılacağından katılım için bir google hesabınızı olması yeterli. Hesabınızın mail adresi icimdeki_ayi@yahoo.com mail adresime göndermeniz veya google hesabınız yok ise kullanmak istediginiz herhangi bir mail adresini aynı adresten bana iletmeniz yeterli olacaktır. Yazar kadrosuna eklendiginizde alacağınız yazarlık davet mailine onay verişinizden sonrada yazım işlemine başlıyabilirsiniz. Bu noktada aklınızada soru işaretleri var ise benimle her türlü dilimin döndügü noktada mail ile iletişime geçebilirsiniz.

Ne yazabilirim ki?
Özelllikle bundan şundan bahsetmelisiniz diye bir durum söz konusu olmamakla beraber, ilerde de olmayacaktır. Çogunlukla kendi payıma ayısal içerikli yazılara yer veriyor olsam da gökkuşağı altında hepimizin yüzüne yansıyan renkler aynı oldugundan şu tarz bir yazı güzel olur dediginiz her türlü konuda yazabilirsiniz.

Ne kadar sıklıkla yazmalıyım?
Sıklık gibi bir kelimede doğru olmaz, içinizden yazma hissi geçtiği her an blogumuz emrinize hazırdır...

Yazar olmadan da yazı gönderebilir miyim?
Olasıdır, bunun için de yine yazınızı ve yayında kullanılacak olan rumuzunuzu icimdeki_ayi@yahoo.com mail adresine göndermeniz yeterli olacaktır.

Etiketler: , ,

Yorumlar Ana Siteye Aktarılmış ve Kapatılmıştır www.icimdekiayi.com
Eşcinsel Temalı Filmler, Eşcinsel Film, Gay Film

Arşİv

Sİnema Üzerİne

Müzİk Üzerİne

Duyuru & Haber

Bear Art

Reklamlar ve AyIlar

Maİl Bİldİrİmİ

Mail Bildirimi Ne Demek?

FeedBurner tarafından saglanan bu hizmet ile blogta yayınlanan her yeni yazıyı anında mailinize gönderiyoruz. Tek yapmanız gerek yukarıdaki kutucuga mail adresinizi yazıp "Ekle Beni" dedikten sonra açılan küçük pencerede güvenlik kodunu dogru şekilde girmeniz ve onaylamanız.
KAPAT
Rss Ne İşe Yarar?

RSS Reader'ınız ile siteye eklenen yazılardan anında haberdar olabilirsiniz. Her seferinde siteyi kontrol etmekten kurtaracak olan bu özellik için herhangi bir program kullanmıyorsanız. Tavsiyemiz web tabanlı olan Google Reader'dır. RSS hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
KAPAT

YERLİ BLOGLAR

~gaykedi~ DİAGONEL Fenasi Kerim Draga - Bloglandım GLBT Filmler - Timmy Deli AYI Deli Saçması NaKHaR Kedi Ayu TatlıDillim Eşcinsel Sayıklamalar

YABANCI BLOGLAR

WOOF! - Per una Cultura degli Orsi BearMythology’s Weblog Chubarama Ursulalala

Bağlantılar

İçİmdekİ Sesler

Kimdir , Nedir İÇİMDEKİ AYI : Yakında yazılacaktır...