<$

Flickr Seçmeleri

  • Matteo 06
  • Sleep
  • Darkroom & Backroom

  • Roger
  • E. E.
  • Dannial
- <$İçimdeki Ayıfont>

<$
Ayı kültürü, kültür içerisinde kalıplaşmış olan terimler ve birçok detayın dile getirilmiş olduğu bir belgesel "Bear Run". Şuradan resmi sitesine ulaşabileceğiniz belgeselin önizlemesini ise buradan yapabilmektesiniz. 29,9$ a sahip olabileceğiniz gibi logoonlineda yapılan gösterimlerini takip ederekte belgeseli izleme şansı bulabilirsiniz. 2 ve 4 ağustosta yapılan gösterimlerini kaçırmışta olsanız 24 ağustos saat 8 deki gösterimini izlemek için hala fırsatınız bulunmakta.

Belgeselin sitesinden alıntı;

BEAR run celebrates the BEAR community through the moving and compelling stories of Mikhael, Louie and Mike.

BEAR run explores ageism, gender, body image, AND the desire for community and love.


For the uninitiated, Bears are a diverse community of men whose body types often defy the buff-gym-body-ideal seen plastered across mainstream gay culture. Bears embrace their body, their large and hairy physiques—hence the name Bear. And the playful naming doesn’t stop there—there is also the cub, chaser, polar, otter, panda, black, chub, muscle, daddy, sugar, trans, pocket and wolf. This rapidly growing community comes complete with its own language, customs, code system, and pride flag.

For the initiated, Bear Runs are gatherings across the world where the Bear community comes together to love, fi ght, fl irt, challenge, empower, compete, heal, dream, play and hug amidst the campy and wonderfully kitschy backdrop that is the bear community. Every weekend of the year you can fi nd a welcoming BEAR RUN to go to.

A diverse bear pack--Mike (black bear) and his partner John (classic bear), Mikhael (daddy bear) and Louie (Mr. International Cub) share one thing in common, they all have found mainstream gay culture to be unwelcoming and now are looking for acceptance and seeking community. One character tests the openness of bear culture about gender issues to see if it lives up to its values of acceptance and camaraderie. Can you guess who?

Etiketler: , , , , , , ,

Yorumlar Ana Siteye Aktarılmış ve Kapatılmıştır www.icimdekiayi.com
Eşcinsel Temalı Filmler, Eşcinsel Film, Gay Film

Arşİv

Sİnema Üzerİne

Müzİk Üzerİne

Duyuru & Haber

Bear Art

Reklamlar ve AyIlar

Maİl Bİldİrİmİ

Mail Bildirimi Ne Demek?

FeedBurner tarafından saglanan bu hizmet ile blogta yayınlanan her yeni yazıyı anında mailinize gönderiyoruz. Tek yapmanız gerek yukarıdaki kutucuga mail adresinizi yazıp "Ekle Beni" dedikten sonra açılan küçük pencerede güvenlik kodunu dogru şekilde girmeniz ve onaylamanız.
KAPAT
Rss Ne İşe Yarar?

RSS Reader'ınız ile siteye eklenen yazılardan anında haberdar olabilirsiniz. Her seferinde siteyi kontrol etmekten kurtaracak olan bu özellik için herhangi bir program kullanmıyorsanız. Tavsiyemiz web tabanlı olan Google Reader'dır. RSS hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
KAPAT

YERLİ BLOGLAR

~gaykedi~ DİAGONEL Fenasi Kerim Draga - Bloglandım GLBT Filmler - Timmy Deli AYI Deli Saçması NaKHaR Kedi Ayu TatlıDillim Eşcinsel Sayıklamalar

YABANCI BLOGLAR

WOOF! - Per una Cultura degli Orsi BearMythology’s Weblog Chubarama Ursulalala

Bağlantılar

İçİmdekİ Sesler

Kimdir , Nedir İÇİMDEKİ AYI : Yakında yazılacaktır...