<$

Flickr Seçmeleri

  • Matteo 06
  • Sleep
  • Darkroom & Backroom

  • Roger
  • E. E.
  • Dannial
- <$İçimdeki Ayıfont>

<$





Daha önceleri burada bahsetmiş oldugumuz Türkiye Ayıları tarafından 16-18 Mayıs tarihleri arasında İstanbulda yapılması düşünülen "İstanbul ayı Haftasonu"nu başarılı bir web sitesi ile duyuruldu. Ancak isim degiştirmiş olan etkinlik şuan "istanbul hardcore 2008" olarak lanse edilmiş durumda.

Şuan için sanırım linkleme hatasından olsa gerek sitenin türkçe kısmı aktif durumda degil.
Home / Program / Reservation / Gallery / Links şeklinde 5 bölüme ayrılmış olan siteyi kısaca ele alıcak olursak.

Home : İstanbul resimlerinden oluşturulmuş olan anasayfa adeda bir "hoşgeldiniz" niteliginde ziyaretçilerine güzel bir istanbul gezintisi yaptırıyor.

Program: Etkinlik kapsamında gün gün, detaylı bir şekilde neler yapılacagını ögrenebileceginiz kısım. Etkinliklerin ücretlerinin de ayrıntılı bir şekilde belirtilmiş oldugu sayfada ziyaretçiler için Golden Age II otelinden bir kaç güzel fotograf ile iletişim bilgilerine de yer verilmiş.

Reservation: Online olarak rezervasyon yapabilmenizi saglayan bu kısımda katılımcıların dikkat etmeleri gereken en önemli kısım doldurulmuş olan form ile rezervasyonunuzun kesinlike yapılmayacak olması. Türkiye ayılarından yapılacak olan geri dönüş ile rezervasyonunuz netlik kazanacak.

Gallery: İlki düzenlenecek olan bir etkinlik oldugu için sitenin galeri kısmında şuan için beargide yayınlanmış modellerden ve istanbul resimlerinden oluşan iki güzel albüm bulunmakta.

Links: İstanbul ve daha fazlası için türkiye ayılarının kayna olarak belirttigi sitelerin yer aldıgı kısım.

İstanbul Hardcore 2008

Etiketler: , , , , , , , , , , , ,

Yorumlar Ana Siteye Aktarılmış ve Kapatılmıştır www.icimdekiayi.com
Eşcinsel Temalı Filmler, Eşcinsel Film, Gay Film

Arşİv

Sİnema Üzerİne

Müzİk Üzerİne

Duyuru & Haber

Bear Art

Reklamlar ve AyIlar

Maİl Bİldİrİmİ

Mail Bildirimi Ne Demek?

FeedBurner tarafından saglanan bu hizmet ile blogta yayınlanan her yeni yazıyı anında mailinize gönderiyoruz. Tek yapmanız gerek yukarıdaki kutucuga mail adresinizi yazıp "Ekle Beni" dedikten sonra açılan küçük pencerede güvenlik kodunu dogru şekilde girmeniz ve onaylamanız.
KAPAT
Rss Ne İşe Yarar?

RSS Reader'ınız ile siteye eklenen yazılardan anında haberdar olabilirsiniz. Her seferinde siteyi kontrol etmekten kurtaracak olan bu özellik için herhangi bir program kullanmıyorsanız. Tavsiyemiz web tabanlı olan Google Reader'dır. RSS hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
KAPAT

YERLİ BLOGLAR

~gaykedi~ DİAGONEL Fenasi Kerim Draga - Bloglandım GLBT Filmler - Timmy Deli AYI Deli Saçması NaKHaR Kedi Ayu TatlıDillim Eşcinsel Sayıklamalar

YABANCI BLOGLAR

WOOF! - Per una Cultura degli Orsi BearMythology’s Weblog Chubarama Ursulalala

Bağlantılar

İçİmdekİ Sesler

Kimdir , Nedir İÇİMDEKİ AYI : Yakında yazılacaktır...