<$

Flickr Seçmeleri

  • Matteo 06
  • Sleep
  • Darkroom & Backroom

  • Roger
  • E. E.
  • Dannial
- <$İçimdeki Ayıfont>

<$

Şüphesiz geçtigimiz hafta yaşam süzgecime takılan en önemli olay şurada da kendisinden bahsetmiş oldugum Pembe Gri idi. Ama ona geçmeden şöyle bir durum değerlendirmesi yapacak olursak;

* Yeni bir kaç mangaya (bear - ayı içerikli) başladım, özellikle uzun süre önce yapılması gereken bazı işler nedeni il tamamını okumadan bırakmam gereken "Gonin Beya"ya tekrar başladım. Özellikle bir kısımda gülmekten sandalyeden düşecektim neredeyse. Korsan olacak ama önümüzdeki günlerde yavaş yavaş bu mangalarada yer verme kararı aldım.

* RSS den açıkcası pek umutlu degildim ama yanıldıgımı farkettim. Kendi adıma bana çokca vakit kazandıran RSS olayının "içimdeki ayı" da da aktif durumda yer alması hoş oldu.

* Uyumama konusunda olayı abartmış durumda oldugumu farkettim. Örnegin şuan sabahın 07:12 si yazıyı yeni bitirdim ama uykum hala yok. Yinede yatak yolu göründü...

* İzlemiş oldugum veya haberdar oldugum GLBT kapsamındaki filmleri çogu zaman bloga eklemek istesemde blogun fazlaca şişecegini düşündüğümden vazgeçmem ama bi şekilde yayınlamak istemem nedeni ile ayrı bir blog açma kararı aldım. Bu konuda kendisini kandırmış oldugum Leandros ile blog çalışmasına başladık. Yakın zamanda burdan da haberi gelir sanırım.

* Her ne kadar çalışmalarını fazlaca HARD buluyor olsamda takipçisi oldugum Gengoroh Tagame yi tesadüf eseri myspace de gördüm. İlk defa çizimlerinin aksi gibi degilde benzeri bir fiziksel görünüşe sahip bir mangaka görmüş olmam yeni bir deneyim oldu :P

Ve işte PEMBE GRİ;

Bu haftanın en iyi olayı şüphesiz pembe gri yi izlemiş olmamdı. Oyun süresinin 45 dakika oldugundan haberdar olmayan birisi olarak aç gözlülük yapıp içimden keşkelerle beraber daha uzun olsaydı dilekleri geçirmedim desem yalan olur.

45 dakikalık griden pembeye yolculuk kesinlikle ve kesinlikle görülmeye değerdi. Tiyatro dedilen "2 Kalas 1 Heves" ti en nihayetinde. İşte bu hevesle yola çıkmış olan bu arkadaşlarımız diger platformalarda yapmış oldukları çalışmaların yanı sıra belkide en güçlü silahı şuan ellerinde tutuyorlar ve umarımda yeni yeni silahlarla beraber tutmaya devam ederler...

Apliklerin kapanması ile beraber Dezo'nun (*) (alttaki resimde soldan 1.) evine misafir oluyoruz. Sehpa darma dagan olmuş, eşyalar saga sola saçılmıştır. Transfobilerine yenik düşüp ev baskını yapan magandaların elinden zor kurulmuş olan Dezo bu konuda birşeyler yapmaya kararlıdır ancak gelin görün ki diger arkadaşları pek oralı degildir. Gerek kendi yaşamlarının içinde boguldukları sorunlar olsun gerekse alıştıkları bu düzenden dolayı baskılara boyun eğip malını isteyene malını, canını isteyene canını vermeye razıdırlar.

Melis'in (resimde soldan 2.) hastahane masraflarını karşılaması için hiçbir çıkar yolunun kalmamış olması, Selay'ın (resimde soldan 3.) yüzüne kapanan iş kapılarıdır onları seks işciligine sürükleyen. Toplum kendi kendine madem tek düşündükleri seks degil o zaman düzgün bir işte çalışarak para kazansınlar desede anlamaz ki yine kendi oldugunu iş vermeye gelince HAYIR diyenin. Onlar konuşandır, dinlemesini bir türlü becerememiş konuşanlardır.

Selay yıllar önce kuzeni ile evlendirmek istenince kaçmıştır ailesinin yanından, evet erkek bedenidir sahip oldugu ama bilir içinde bir kadın oldugunu ama anlatamaz kimseye bunu ve başlar kaçış hikayesi. İçten içe Cabbar'ı sever, onun için canını bile vermeye hazırdır ancak gelin görün ki Cabbar hiç oralı degildir. Aklı yıllar sonra çıkıp gelmiş abisi İsmaildedir, köşe bucak kaçmaktadır ondan.

İsmail ise içten içe sevmektedir kardeşini, hala unutumaz küçükken yaşadıkları bisiklet maceralarını ama toplum onlarıda ezmiştir. Dönme olmuştur biricik kardeşi ve milyonlarca küfüre denktir toplumun sözlüğünde dönme kelimesi. Topluma karşı eğilen boyun unutturamasada kardeş özlemini geçiştirmeye yetmektedir İsmail'in kalbindeki kardeş sevgisini.

Birgün Dezo çark sırasında görür İsmaili, yanaşır yanına ve konuşmaya başlar onunla. Tek problem aslında konuşamamaktır taraflar arasında ve hani küçük bir kıvılcım bile yeter ya kocaman ormanları yakmaya işte öyle başlar Dezonun konuşmaları ile İsmailin içindeki kardeşi sevgisi alevlenmeye.

Çok geçmeden Dezonun başka bir ev baskınında öldürülmesi ile Selay karar verir arkadaşının misasını devralmaya ve dernek hakkında çalışmalara başlar. Abisinin de destegi ile yeni bir yolculgun eşidindedir. Yolculuk çoktan griden pembeye geçiş yapmıştır...

Teşekkürler Arkadaşlar...

(*) Oyundaki karakterler gerçegi yansıtmalarının yanı sıra gerçek hayattaki isimleri ile yer almaktalar.

Etiketler: , , , , , , , , , , , , ,

Yorumlar Ana Siteye Aktarılmış ve Kapatılmıştır www.icimdekiayi.com
Eşcinsel Temalı Filmler, Eşcinsel Film, Gay Film

Arşİv

Sİnema Üzerİne

Müzİk Üzerİne

Duyuru & Haber

Bear Art

Reklamlar ve AyIlar

Maİl Bİldİrİmİ

Mail Bildirimi Ne Demek?

FeedBurner tarafından saglanan bu hizmet ile blogta yayınlanan her yeni yazıyı anında mailinize gönderiyoruz. Tek yapmanız gerek yukarıdaki kutucuga mail adresinizi yazıp "Ekle Beni" dedikten sonra açılan küçük pencerede güvenlik kodunu dogru şekilde girmeniz ve onaylamanız.
KAPAT
Rss Ne İşe Yarar?

RSS Reader'ınız ile siteye eklenen yazılardan anında haberdar olabilirsiniz. Her seferinde siteyi kontrol etmekten kurtaracak olan bu özellik için herhangi bir program kullanmıyorsanız. Tavsiyemiz web tabanlı olan Google Reader'dır. RSS hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
KAPAT

YERLİ BLOGLAR

~gaykedi~ DİAGONEL Fenasi Kerim Draga - Bloglandım GLBT Filmler - Timmy Deli AYI Deli Saçması NaKHaR Kedi Ayu TatlıDillim Eşcinsel Sayıklamalar

YABANCI BLOGLAR

WOOF! - Per una Cultura degli Orsi BearMythology’s Weblog Chubarama Ursulalala

Bağlantılar

İçİmdekİ Sesler

Kimdir , Nedir İÇİMDEKİ AYI : Yakında yazılacaktır...